Nova línia de raspalls de Ganiveteria Roca

Perquè ens ho tenim ben merescut i us ho deviem! Augmentem els nostres propis productes de la marca Ganiveteria Roca.

Presentem com a gran novetat la nostra pròpia línia de raspalls elaborats amb productes naturals.
Dissenyats i fabricats a Alemanya per una empresa amb més de 135 anys d’experiència en el sector de l’elaboració de tot tipus de raspalls, tant corporals com per cabell.

Selección de Cepillos Ganiveteria Roca

La selecció de raspalls està produïda amb materials naturals d’alta qualitat com fusta d’olivera i faig, tractats amb cura per conservar la textura natural de la fusta i protegir-la de la humitat. A més d’un fi encerat que fa que cada raspall sigui especial.

Els fils del raspall són naturals de color negre i d’altres tintats a un color més clar. Els fils del raspall naturals aporten beneficis en el seu ús, com per exemple, els raspalls per a cabells compleixen una funció d’absorció del greix sobrant del pèl, estimulen la circulació sanguínia i arrosseguen les restes de pols o descamació de la pell.

Cepillos para barba Ganiveteria Roca
Cepillos para bebe Ganiveteria Roca

Com ja heu vist a les fotografíes, tots els articules de la selecció estan gravats amb la nostra marca i el seu origen de fabricació per donar-li un toc encara més personal.

grabado en los Cepillos Ganiveteria Roca

La selecció de raspalls de Ganiveteria Roca inclou raspalls per a la cura de les mans, per al cabell, raspalls per al massatge a la dutxa, raspalls per barbes i bigotis, fins i tot per barbers i accessoris pel manteniment del raspall.

Cepillos Cepillos Ganiveteria

Ja pots passar per la nostra botiga a escollir el que més t’agradi i aviat podreu comprar-ne a la botiga online.

Esperem que us agradin tant com a nosaltres.