Cosmoprof Worldwide Bologna 2015

48ª Edició Cosmoprof Worldwide Bologna

Un any més Ganiveteria Roca es presenta a la prestigiosa fira internacional de Bolonya, Itàlia, per conèixer totes les novetats del sector de cosmètica i bellesa industrial i professional.

La fira Cosmoprof Worldwide Bologna va celebrar la seva 48 edició el passat 20 de Març, a Bolonya, Itàlia. Durant tres dies, més de 2.400 expositors van ensenyar totes les seves novetats i productes estrella a unes 248.000 persones que van assistir com a visitants a la fira anual.

A la fira hem trobat 27 pavellons amb empreses de 25 països que proveeixen des ingredients per cosmètics, maquinàries per al procés de producció, embalatge de productes i fins a productes acabats.

Duccio Campagnoli, president de Fira de Bolonya, assegura que el Cosmoprof superar amb xifres rècords a fires d’altres anys i va complir amb totes les expectatives dels visitants.

Novetats de productes del Cosmoprof

Durant els tres dies de fira, els representants de Ganiveteria Roca van aconseguir reunir-se amb les marques més prestigioses del sector de l’afaitat, productes de bellesa, i perruqueria, els que ens van revelar els nous productes, tendències i estratègies del mercat.
En el cas de la casa Muhle (Mühle) ens van explicar que es troben en plena expansió, encara més si és possible, mitjançant la construcció d’una fàbrica que es dedicarà exclusivament a la producció de navalles d’afaitar, a causa de la gran demanda que hi ha, gràcies al retorn de la famosa barba i l’estil que requereix portar-la, ja que molts dels nous “barbuts” s’ha decantat per l’afaitat clàssic amb brotxa, navalla i sabons.
Parlant de barbes i brotxes de afaitat, la marca Omega i Muhle van presentar els seus nous models de brotxes i jocs de afaitat d’alta qualitat en materials i disseny.
Pel que fa a nosaltres la nova tendència, hem intentat recopilar a la fira totes les novetats que poden ser d’utilitat tant per barbers, perruquers o particulars. Quan rebem aquests nous productes us anirem informant amb tots els detalls.

cosmoprof5

Una altra de les empreses amb les que ens reunim va ser la gran Walh Espanya, propietària de les marques Moser, Walh i Ermila. Atraves de la signatura Moser amb la que proveeixen els seus magnifiques màquines de tallar els cabells, van presentar dos nous models de màquines. Es tracta de la màquina Li + Pro2 amb tecnologia Lithium-Ion (dispositiu per a l’emmagatzematge de l’energia elèctrica), amb un motor de major potència i un format ergonòmic que converteix la màquina de tallar els cabells en ultra lleugera i molt silenciosa, sense oblidar la seva cura i elegant disseny. La Li + Pro2 ve acompanyada d’un set de 6 pintes inseribles a la màquina de diferents mides, un cable i transformador per a la seva càrrega, un raspall de neteja i oli per al seu manteniment.
I la segona novetat és la màquina Tallacabells T-Cut amb un capçal especial que permet fer formes i dibuixos alhora que talla els cabells. Quan surti a la llum Ganiveteria Roca la tindrà segur.

cosmoprof3

Seguint amb la línia de màquines de tallar els cabells, l’empresa Andis amb seu a EUA i més de 90 anys dedicada al sector, va presentar nous models de màquines de retallada i manteniment del pèl del nas, orelles i bigotis.

En el sector de la manicura i pedicura, la casa SAM va donar a conèixer noves eines de tallar ungles, com les alicates voltadits per ungles rebels (o encarnades), amb dissenys còmodes i pràctics.

La mítica Rubis Tweezers també va exposar les seves renovats models de pinces de depilar amb diferents puntes i una gran varietat de colors que aviat trobareu a Ganiveteria Roca.

Per perruquers i particulars

Atenció als perruquers i amants del pentinat Us sona Guenzani, Jaguar o Hèrcules? Segur que sí, perquè actualment en Ganiveteria Roca tenim uns quants productes d’aquestes marques, que es dediquen a la producció de pintes i raspalls per a professionals i particulars. El cas és que han presentat atractives novetats. La casa Guenzani, d’origen italiana, ens va recordar els seus genials línies “Naturale” i “Verd” de pintes de fusta que proporcionen interessants avantatges com per exemple, eviten que el cabell es electrice, a més de ser productes 100% ecològics. Els tindrem i us avisarem.

cosmoprof4

D’altra banda la marca Jaguar de Solingen, ens va oferir una nova i moderna línia de raspalls per a ús professional i particular.

I finalment, ens trobem amb la signatura Hèrcules que ens comento els avantatges i utilitats de la seva nova línia de pintes i raspalls, els quals, aviat tindrem tant en botiga física com a botiga online.

Un any més, ha estat una exhausta però gratificant experiència que ens ha omplert de noves idees i nous articles per oferir-vos.

Cosmoprof Worldwide Bologna fins l’any que ve!